FAQ

1
Какво е МЕТРО WOW?
Това е платформа за предварителна резервация на любими продукти на специални WOW цени, които да вземеш от най-удобния за теб МЕТРО магазин.
2
Клиент на МЕТРО е всяко пълнолетно физическо лице, ползващо валидна клиентска карта МЕТРО (независимо дали картата е издадена на името на физическо или юридическо лице).
3
МЕТРО профилът изисква регистрация и вписване на www.metro.bg и/или wow.metro.bg, попълване на всички задължителни полета, както и добавяне на клиентска карта. Към своя МЕТРО профил можеш да добавиш вече съществуваща МЕТРО карта, както и да заявиш нова такава на името на физическо или юридическо лице.
4
МЕТРО профил може да бъде създаден чрез регистрация тук, следвайки стъпките и попълвайки всички задължителни полета.
5
Да, физически лица с валидна МЕТРО карта могат да се възползват от платформата. Ако нямаш карта, можеш да заявиш тук и да я вземеш от най-близкия МЕТРО магазин.
6
Впиши се в профила си и отиди на профила си горе вдясно на екрана. От падащото меню избери „Добави твоята МЕТРО карта“ и следвай стъпките.
7
Можеш да избереш магазин за взимане на продукти от падащото меню горе вдясно, след като си се вписал на wow.metro.bg.
8
В METRO WOW включваме разнообразни хранителни и нехранителни продукти с атрактивни отстъпки, различни за всяка METRO WOW кампания. 
9
Нова кампания за резервация на продукти започва на всеки две седмици.
10
Избери продукт. Добави в резервационната кошница чрез бутон “Резервирай”. Потвърди резервация за цялата кошница от избрани продукти в съответните количества. Провери имейл адреса, с който си се регистрирал, за потвърждение на резервацията. 
11
Това е периодът, в който системата е отворена за резервации на продукти. Описан е в платформата за резервация за конкретната кампания. 
12
Това е периодът, в който можеш да вземеш резервираните от теб продукти от избрания от теб магазин, след приключване на периода на резервация. Описан е в платформата за резервация за конкретната кампания.
13
Можеш да резервираш само в периода за резервация, посочен за съответната кампания и продукт.
14
След успешна резервация ще получиш потвърждение на имейла адреса, с който си се регистрирал. Потвърдителният имейл ще съдържа резервираните продукти, както и баркод за всеки от тях, който да покажеш на каса, за да вземеш своята WOW отстъпка.
15
Провери дали си завършил резервацията си с бутона „Резервирай“ и дали е запазена в историята в твоя профил. 
Провери за всеки случай и “Спам” папката в твоя имейл - възможно е съобщението да е попаднало там. 
Ако резервацията е завършена и все пак не откриваш потвърдителен имейл, свържи се с нас на info@metro.bg
16
В посочения период за взимане на резервираните продукти ела в избрания от теб магазин МЕТРО. Вземи количествата от рафта. На каса покажи имейла с потвърждение за резервация, който съдържа баркод за отстъпка. Ако си резервирал повече от един продукт, всеки от получените баркодове трябва да се сканира на каса, за да се активира твоята WOW цена. 
17
Твоите резервирани METRO WOW продукти можеш да вземеш само на място от избрания от теб МЕТРО магазин по време на периода за вземане от магазина.
18
Обикновено периодът за взимане на продукти от магазина е два дни. Провери периода за взимане за твоята резервация, за да не изпуснеш WOW цените.
19
Резервираните продукти се взимат само от предварително избрания за резервацията МЕТРО магазин.
20
На място в магазина търси в продукта в съответната категория/отдел. Ориентирай се по METRO WOW знака.
21
Ако по някаква причина не откриваш потвърдителния имейл с баркода за отстъпка, свържи се с колегите в магазина за съдействие.
22
Резервираните продукти могат да бъдат взети само в изрично посочения период за вземане от магазина. Можеш да го видиш преди резервация, за да планираш времето си за пазаруване.
23
Ако желаеш да се откажеш от вече направена резервация, свържи се с нашия екип на info@metro.bg и уточни с имейл адрес и клиентски номер, с които е направена резервацията, както и избран магазин за вземане на продуктите.
24
От METRO WOW може да се възползва всеки клиент на МЕТРО България с валиден МЕТРО профил, създаден на www.metro.bg или wow.metro.bg.
xs
sm
md
lg
xl
xxl